کد خبر: 4320632
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷

ثبت وقف جدید در بندرلنگه 

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بندرلنگه از ثبت یک وقف جدید در راستای نیازهای روز جامعه به ارزش بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

وقف

به گزارش ایکنا از هرمزگان به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه هرمزگان، احمد قباد، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بندرلنگه، 12 آذرماه در سخنانی گفت: یک وقف جدید در راستای نیازهای روز جامعه در این شهرستان به ثبت رسید.

وی بیان کرد: داود رستمی‌پور واقف این اقدام خیرخواهانه است که شش دانگ عرصه و اعیان یک باب خانه واقع در بخش شیبکوه، روستای گریشه را وقف کرده است.  

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بندرلنگه افزود: ارزش این موقوفه بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال برآورد شده و قرار است در مصارف متنوعی از جمله، کمک به ازدواج جوانان، حمایت از تحصیل علم و تجلیل از نخبگان، آموزش و ترویج قرآن کریم، یاری به خانواده‌های بی‌سرپرست، کمک به مردم مظلوم فلسطین هزینه شود. 

قباد اظهار کرد: این اقدام خیرخواهانه، نمونه‌ای روشن از فرهنگ دیرینه وقف در شهرستان بندرلنگه است که همواره نقشی مهم در حمایت از نیازمندان و ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی جامعه ایفا کرده است.

انتهای پیام
خبرنگار:
مجتبی ناصری
captcha